tick 30 dagars öppet köp tick Lågprisgaranti tick Snabb Leverans tick Alltid 39kr frakt rating

De fräckaste spionprylarna

Här har vi valt att lyfta fram de som av olika anledningar nog får anses vara de häftigaste spionprylarna. Har du någonsin hört talas om klädhängare med inbyggd kamera och rörelseaktivering? Eller en väggklocka vars inbyggda spionutrustning är så väl dold att vi här på Prylstaden trodde att det var en defekt produkt som levererades till oss från fabriken första gången? Nå, ta en titt bland våra högteknologiska, superfiffiga spionprylar och låt dig inspireras!

Spionglasögon

Dina vanliga glasögon eller solglasögon - vem skulle någonsin misstänka att de hade en inbyggd kamera? Aldrig har det varit så lätt att filma rakt och tydligt, man behöver bara rikta blicken dit man önskar filma. De spionglasögon som finns att köpa på Prylstaden har alla inbyggd mikrofon vilket ger klara spionfilmer med ljud och allt!

Spionlampa

Att spionutrustning kan installeras i saker som väggklockor och till och med i brandvarnare har vi stött på, men har du någonsin hört talas om en spionlampa? En vanlig lampa med inbyggd inspelningsapparatur? Spionlampor är fiffiga för de har ofta mörkersyn och rörelseaktivering vilket gör dem suveräna att använda hemma - och de är verkligen omöjliga att upptäcka!

GPS-tracker

Om man utrustar sin bil med en GPS-tracker så har man det tveklöst bästa försvaret mot stöld. Bland de GPS-trackers som finns i vårt sortiment finns särskilt smarta funktioner som att man t ex kan stänga av motorn, eller bränsletillförseln, med ett SMS! Biltjuven som snor din bil ligger sannerligen risigt till.

Fräcka funktioner

Alla spionprylar som finns på prylstaden.se har stor coolhetsfaktor. Dagens avancerade teknologi som finns bakom spionprylarna är imponerande och vissa funktioner är såklart häftigare än andra. Bland de läckraste egenskaperna hos en spionpryl finns bl.a. vattentålighet, mörkerseende, Wi-Fi, kommando via sms och rörelseaktivering. Många av dessa egenskaper finns hos flertalet produkter här på prylstaden.se.

Våra senaste inlägg: