tick 30 dagars öppet köp tick Lågprisgaranti tick Snabb Leverans tick Alltid 39kr frakt rating

Upptäck spionprylar med buggdetektor

Vi lever i ett samhälle där spionprylar och dolda övervakningsanordningar blir allt vanligare, och detta har givetvis skapat ett behov för buggdetektorer. Lika väl som man kanske känner ett oemotståndligt behov av att spela, lyssna av eller spåra någon, så kan det kännas riktigt obehagligt om man har på känn att man spioneras på. Då är en buggdetektor vara en god investering.

En buggdetektor upptäcker såväl kameror som dolda, trådlösa sändningar och är enkel att snabbt skanna av en lokal med.

Från film till verklighet

Som ofta när det gäller spionprylar så känns de nästan för bra för att vara sanna, ofta tänker man att "det är som på film", dvs bara borde vara möjligt i fantasin. Spionprylar och buggdetektorer har redan funnits i filmens värld i många årtionden, James Bond måste väl vara den främste ambassadören för den här sortens grejer, och han har ju hängt med i mer än ett halvt sekel!

Olika pris och prestanda

På prylstaden.se finner du ett mycket noga utvalt urval av buggdetektorer - i olika prisklasser och med lite olika funktioner. Alla buggdetektorer du finner hos oss håller mycket hög kvalitet, vi säljer aldrig fejkvaror som inspirerats av äkta, utan bara äkta högkvalitetsprodukter.

När det gäller prestanda så får man fundera över hur man vill använda produkten. Ska man använda den i professionella sammanhang så är det alltid bäst att satsa på den mer avancerade buggdetektorn, medan en billigare variant fungerar alldeles ypperligt för privat användning.

Upptäck om någon försöker spionera på dig med dolda kameror, avlyssningsapparater eller en GPS-tracker!

Våra senaste inlägg: